Ναυλώσεις Σκαφών Αναψυχής Αθήνα

     

Ιστιοφόρα, Καταμαράν, Παραδοσιακά MotorSailers

Σύντομες πληροφορίες ναυλώσεως:

Ναυλώσεις ιστιοπλοΐκών, καταμαράν και παραδοσιακών σκαφών (καίκια) από Αθήνα.  Ενοικίαση χωρίς μεσάζοντες, με ή χωρίς σκίπερ. Προσιτές τιμές.  Επιλογές ενοικιάσεως σκάφους εν συντομία:  (περισσότερα εδώ)

Παραδοσιακά σκάφη: Πολυτελή σκάφη με μόνιμο πλήρωμα, τουλάχιστον έναν καπετάνιο, hostess και μάγειρα.  Ιδιωτική κρουαζιέρα πολυτελείας σε παραδοσιακά MotorSailers.  Πλήρη διατροφή ή ημιδιατροφή στο σκάφος.  Ναύλωση 1-7 ημέρες.  Καμία απαίτηση. 

Ναύλωση με σκίπερ: Μπορείτε να ενοικιάσετε ένα ιστιοπλοϊκό με σκίπερ και να είστε ο δεύτερος κυβερνήτης. Είναι ο απλούστερος τρόπος για ξέγνοιαστες διακοπές με ιστιοπλοϊκό.  Δεν έχετε ευθύνες και δεν ασχολείστε με τις συνήθεις διαδικασίες και φροντίδες του σκάφους.  Προορισμός ταξιδιού της επιλογής σας.  Επιθυμητό:  Κάποια πρακτική εμπειρία με σκάφος, ή τίποτα.  Συνήθως δεν ζητήται χρηματική εγγύηση, δεν κάνετε check-in & check-out.

Ναύλωση χωρίς σκίπερ: Ναύλωση χωρίς σκίπερ: Θα είστε ο κυβερνήτης (σκίπερ) του σκάφους με τη βοήθεια του πληρώματός σας. Παραμένετε υπεύθυνος για ότι συμβεί στο σκάφος, μέσα σε λιμάνι ή στη θάλασσα μέχρι την επιστροφή του στη βάση.  Απαιτήσεις: 2 διπλώματα ιστιοπλοΐας ή 1 δίπλωμα και 1 υπογεγραμμένη δήλωση επί τόπου που βεβαιώνει ιστιοπλοική εμπειρία.  Ζητείται η χρηματική εγγύηση, κάνετε check-in και check out.

Ναύλωση με την καμπίνα ή κουκέτα, ημιδιατροφή στο σκάφος / οργανωμένα ταξίδια.  Είναι ο ευκολότερος τρόπος για ξέγνοιαστες ιστιοπλοϊκές διακοπές χωρίς ευθύνες. Η καλύτερη επιλογή για μόνους, μόνες, ζευγάρια και μικρές παρέες. Μοιράζεστε το ίδιο σκάφος με άλλα άτομα με ίδια ενδιαφέροντα με εσάς.  Επιθυμητό:  Κάποια πρακτική εμπειρία με σκάφος, ή τίποτα.  Χωρίς χρηματική εγγύηση, χωρίς check-in, χωρίς check-out. 

Προτεινόμενα σκάφη απο Αθήνα με ή χωρίς σκίπερ.

Οι φωτογραφίες των σκαφών συμμορφώνονται με τα προτεινόμενα μοντέλα τους, αλλά ορισμένες από αυτές ενδέχεται να μην είναι αυθεντικές από το συγκεκριμένο μοντέλο που ζητήται για ναύλωση, εκτός αν δηλώνεται διαφορετικά.  Κλίκ στις φωτογραφίες.
SUN-ODYSSEY 519    OCEANIS 523  
BAVARIA 50 cruiser    SUN-ODYSSEY 50ds   
CYCLADES 50,5    BAVARIA 49  
BAVARIA 36    OCEANIS 423  
SUN-ODYSSEY 409    LAGOON 450  
LAGOON 440    LAGOON 420   
LAGOON 450F    BAVARIA 46  
OCEANIS 37    ATLANTIS 43   
OCEAN-STAR 51,2   DROMOR 48  
Motorsailers ενοικίαση   Σκάφη με σκίπερ   ATLANTIS 43 ενοικίαση   Τα Σκάφη μας 
Κάντε κλίκ στις φωτογραφίες για μεταβαση στην αντίστοιχη σελίδα
Αρχή Σελίδας