ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ

     

Με ή χωρίς Σκίπερ / Οργανωμένα / 1-3ήμερα / Μπάτσελορ

Ιστιοπλοικά - Καταμαράν - MotorSailers

'SUNSAILING' GREECE.  Ναυτιλιακή Εταιρεία σκαφών αναψυχής με εξειδίκεύση στο Yachting και στις ναυλώσεις σκαφών: Ιστιοφόρα, Καταμαράν και Παραδοσιακά σκάφη σε λογικές τιμές.  Με πάνω από 30+ χρόνια στις ελληνικές θάλασσες και πολύχρονες συνεργασίες με ιστιοπλοϊκούς ομίλους (3ήμερα ΠΟΙΑΘ), έχουμε την γνώση και την εμπειρία να σας προσφέρουμε ξέγνοιαστες ιστιοπλοϊκές εκδρομές και διακοπές στην Ελλάδα.  Από Απρίλιο έως Νοέμβριο.  Ανακαλύψτε τα ελληνικά νησιά μαζί μας με διαφορετικό τρόπο! 

Ενοικιάσεις σκαφών απο Αθήνα - Μαρίνα ΑΛΙΜΟΥ

Είμαστε επαγγελματίες ιστιοπλόοι, διαχειριζόμαστε τα σκάφη μας και ταξιδεύουμε μαζί σας.  Συνεπώς φροντίζουμε ιδιαίτερα για το καλό αποτέλεσμα της κρουαζιέρας, καθώς και για τα οργανωμένα μας ταξίδια.  Επωφεληθείτε από την εμπειρία μας και απολαύστε ιστιοπλοϊκές διακοπές με απλό και ασφαλή τρόπο.  Θα σας ταξιδέψουμε σε πανέμορφα μέρη, άγνωστα για τους πολλούς.  Την εταιρεία διαχειρίζεται ο έμπειρος ιστιοπλόος μας Βαρδής Γεωργακάκης.

Γενική εκτίμηση κόστους ενοικίασης ιστιοπλοϊκού

  • Μια γενική εικόνα κόστους ενοικίασης ιστιοπλοϊκού ανάλογα με το μέγεθος του σκάφους, την περίοδο ενοικίασης και τον αριθμό ατόμων (7-9) υπολογίστε περίπου: ±50-65€ η μέρα το άτομο (με σκίπερ, καθαρισμό, ΦΠΑ, εκτός μόνο τα καύσιμα +λιμενικά).  Με σκίπερ, η χρηματική εγγύηση συνήθως δεν ζητήται ή ειναι μειωμένη. Τα ημερήσια ταξίδια εχουν επιπλέον επιβάρυνση 12% ΦΠΑ.  Τα καταμαράν έχουν σημαντικά υψηλότερο κόστος ενοικίασης απο τα ιστιοπλοϊκά.
  • Το κόστος ενοικίασης ιστιοπλοϊκού υπολογίζεται με την ημέρα ή με την εβδομάδα και ειναι σταθερό ασχέτως αριθμού επιβαινόντων (3 ή 8 άτομα το κόστος ειναι ίδιο). Ενα άτομο απο τους επιβαίνοντες υπογράφει εκ μέρους όλων το ναυλοσύμφωνο και δίνεται μια μόνο απόδειξη στο όνομά του για το ποσό ενοικίασης του σκάφους, οχι για τα έξτρα κόστη.  Πως θα νοικιάσω   Ναυλοσύμφωνο χωρίς σκίπερ    Ναυλοσύμφωνο Ατλαντίς 43
MotorSailers Charter  Skippered Charter  Our Yacht charter fleet  Bareboat yacht charter
 Click over pictures

2020 Περίοδοι ναυλώσεως:

D (πολύ χαμηλή) Οκτώβριος, Νοέβριος   C  (χαμηλή) Μάιος / Ιούνιος.    B  (μεσαία) Ιούλιος / Σεπτέμβριος.   A (υψηλή) Αύγουστος.  
σκίπερ Βαρδής   ATLANTIS 43 sailing   Παιδιά στο σκάφος   Βασικός Οδηγός Ιστιοπλοΐας
Κλίκ στην πυξίδα για τον Βασικό Οδηγό Ιστιοπλοΐας'
Αρχή Σελίδας