Πακέτα Διακοπών με Ιστιοπλοϊκό Σκάφος

     

Οργανωμένες διακοπές με ημιδιατροφή 

Οργανωμένα ταξίδια στην Ελλάδα με ιστιοπλοϊκό σκάφος για μόνα άτομα, ζευγάρια και μικρές παρέες.  Οργανωμένες ιστιοπλοϊκές διακοπές χωρίς ευθύνες στην ναυσιπλοία, επίσκεψη και διανυκτέρευση σε 4-5 νησιά σε μια εβδομάδα.  Είναι ο απλούστερος τρόπος για ξέγνοιαστες ιστιοπλοϊκές διακοπές.

Πλεονεκτήματα της οργανωμένης κρουαζιέρας:

Οι κρουαζιέρες με ενοικίαση καμπίνας είναι ιδανικές για όσους δεν έχουν το χρόνο ή το ενδιαφέρον να ασχοληθούν με την διαδικασία ναύλωσης σκάφους. Τα οργανωμένα μας ταξίδια σχεδιάζονται σύμφωνα με τις τοπικές καιρικές συνθήκες για ευχάριστη ιστιοπλοΐα. Θα κολυμπήσετε σε παρθένα μέρη, προσβάσιμα μόνο με σκάφος.

Εμπειρία σε νέες γνωριμίες!

Οι οργανωμένες ιστιοπλοϊκές διακοπές προσελκύουν ένα μείγμα ηλικιών και εθνικοτήτων, έναν ιδανικό τρόπο για νέες γνωριμίες και διακοπές με άλλους ταξιδιώτες με ίδια ενδιαφέροντα, και με την ασφάλεια ενός σκίπερ/οδηγού.

Οι προορισμοί μας με αφετηρία την Μαρίνα Αλίμου:

 • ΚΥΚΛΑΔΕΣ:  Αποστάσεις ± 20-30 μίλια μεταξύ των νησιών.
 • ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ:  Αποστάσεις ± 15-20 μίλια μεταξύ των νησιών.
 • Κυκλάδες +Σαρωνικός: Επιλογή για μια επισκόπηση και των δύο ομάδων νησιών.
 • Ο σκίπερ Βαρδής (30 χρόνια ιστιοπλόος) θα σας ταξιδέψει σε μέρη γνωστά μόνο σε λίγους!  
Νησος ΡΗΝΙΑ bbq   Atlantis 43 στην Πολύαιγο   Κολύμβηση   ATLANTIS 43 ταξιδεύοντας 
Αυθεντικές φωτογραφίες  / Κάντε κλικ

Θα έχω αρκετό χρόνο για τον εαυτό μου?

Τα οργανωμένα μας ταξίδια αφήνουν μεγάλη ανεξαρτησία για να εξερευνήσετε μόνοι σας τα νησιά. Μετά την άφιξη μας το απόγευμα στο λιμάνι, είστε ελεύθεροι να κάνετε ό, τι θέλετε μέχρι το πρωί.  Η ομάδα μπορεί να είναι μαζί για το δείπνο, αν και αυτό είναι προσωπική επιλογή. 

Πως γίνεται με τις καμπίνες?

Οι μοναχικοί ταξιδιώτες του ίδιου φύλου μοιράζονται μια διπλή καμπίνα ή παίρνουν μία μονή κουκέτα όταν είναι διαθέσιμη. Εάν μια διπλή καμπίνα νοικιάζεται μόνο από ένα άτομο, ζητείται μια πρόσθετη χρέωση 75% μόνο στο κόστος της καμπίνας. 

Ηλιοθεραπεία στο κατάστρωμα   Προετοιμασία για bbq   Ηλιοβασίλεμα στο νησί ΔΟΚΟΣ   ΥΔΡΑ το λιμάνι 

Ναύλωση με την καμπίνα +ημιδιατροφή!

Ιστιοπλοϊκές διακοπές για Μόνους, Μόνες, Ζευγάρια και Μικρές παρέες:  Επτά διανυκτερεύσεις - Εξι ημέρες στο σκάφος.  Τουλάχιστον 3 άτομα για τον απόπλου.  Εγγραφείτε τώρα !!  

 • Τιμές ανά άτομο την εβδομάδα με σκίπερ και ΦΠΑ:  Μάιος, Οκτώβριος: 500€ - Ιούνιος, Σεπτέμβριος: 570 € - Ιούλιος, Αύγουστος: 630€
 • Λειτουργικά έξοδα: ημιδιατροφή στο σκάφος +ετοιμασία γεύματος +τελικός καθαρισμός, =150 άτομο, εβδομάδα(fixed).   Καύσιμα +νερό σκάφους +λιμενικά, =50€ άτομο, εβδομάδα (fixed).  Περιλαμβάνονται ΟΛΑ τα έξοδα με ημιδιατροφή εκτός μόνο το δείπνο σε ταβέρνα (±10-15€).  Δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις 
 • Επιβίβαση (Αθήνα): Σάββατο βράδυ από τις 22.00h ή Κυριακή πρωί, αναχώρηση αργά στο πρωινό.  
 • Αποβίβαση (Αθήνα): Σάββατο πρωί 08.30h. Εως 6-7 άτομα +σκίπερ.  Επιστροφή στη βάση μας Παρασκευή απόγευμα.

Γνωρίστε τον Σκίπερ σας και το Σκάφος:

Σκίπερ Βαρδής   ATLANTIS 43 κάτοψη   
Χάρτης Σαρωνικού   Χάρτης ΚΥΚΛΑΔΩΝ 

Συνθήκες Ναυλώσεως με την Καμπίνα:

 • Η ζωή σ ένα ιστιοφόρο είναι λίγο διαφορετική από τη ζωή στη στεριά. Το ιστιοφόρο προσφέρει περιορισμένους χώρους σε σύγκριση με το σπίτι μας, αλλά και μια καθημερινή εναλλαγή του περιβάλλοντος. Για την καλή συμβίωση όλων μας εν πλω, υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που πρέπει να σεβόμαστε!  Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και σεβασμός προς τους συνεπιβάτες μας πάνω στο σκάφος είναι ουσιώδη και επιθυμητά.
 •  Στα οργανωμένα ταξίδια γίνεται 'ολική ναύλωση του σκάφους' με  σκίπερ. Το ναυλοσύμφωνο βγαίνει σε ένα όνομα απο τους επιβαίνοντες και δίδεται μία μόνο απόδειξη (στο συνολικό ποσό), οχι ατομικές αποδείξεις.  Οπως νοικιάζετε αυτοκίνητο (σε ένα όνομα με μία απόδειξη). 
 • Φέρετε μαζί σας:  Ελαφριά νιτσεράδα ή αδιάβροχο σακάκι (άνορακ), παπούτσια για σκάφος (ανοιχτόχρωμες μαλακές σόλες), πετσέτα θαλάσσης,  λίγα ρούχα,  προσωπικά είδη,όλα μεσα σε μαλακούς σάκους, ΟΧΙ σκληρές βαλίτσες.
 • Θα βρείτε στο σκάφος:  Κουβέρτες, μαξιλάρια, σεντόνια, εξοπλισμό κουζίνας & WC, ψυγείο, μάσκες, αναπνευστήρες, πέδιλα, εξωλέμβια, ιστιοσανίδα (γάστρα μόνο), ραδιόφωνο USB.  Προτείνουμε μια ατομική ασφάλεια ταξιδιού.