Ελλάδα: Ασφαλής και Υγιεινή Χώρα

Αγαπητοί Πελάτες, Φίλοι, Συνεργάτες

-- Όπως γνωρίζετε ήδη, ο Κορονοϊός (COVID-19) είναι το επίκαιρο θέμα αυτή την περίοδο. Κάτω από αυτές τις συνθήκες προσπαθούμε για νέες κρατήσεις σκαφών, συνεχίζοντας να προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες ιστιοπλοϊκών διακοπών για τους επισκέπτες μας.

-- Προσβλέποντας σύντομα σε καλύτερες συνθήκες, κάνουμε ότι καλύτερο για να οργανώσουμε το 2020 διακοπές, εκδρομές, bachelors και 1-3ήμερα ταξίδια με σκάφος, με την ίδια «φιλική εξυπηρέτηση » όπως πάντοτε. 

-- Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κρατήσεις τελευταίας στιγμής, για ολιγοήμερα ταξίδια με ιστιοπλοϊκά σκάφη. Προτείνουμε την περίοδο από τα μέσα Ιουλίου έως και τέλος Οκτωβρίου 2020. Προσφορές για ταξίδια τις καθημερινές (Δευτέρα έως και Παρασκευή).

-- Σας υπενθυμίζουμε ότι τα ελληνικά νησιά, με το ζεστό και ξηρό κλίμα είναι ο ιδανικός προορισμός για «διαφορετικές διακοπές με σκάφος», μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα.

-- Πιστεύουμε ότι με αμοιβαία συνεργασία μαζί σας, θα είμαστε σε θέση να ελαχιστοποιήσουμε τυχόν αρνητικές επιπτώσεις. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη σας.

Η Ομάδα 'Sun-Sailing'.  


Κυκλάδες   Διακοπές με σκάφος   Ηλιοβασίλεμα   'ΑΤΛΑΝΤΙΣ 43' ταξιδεύοντας  
 Κλικ στις φωτογραφίες