Ναυλοσύμφωνο χωρίς σκίπερ     

Ενοικίαση Σκαφών Αναψυχής Αθήνα

     

Ιστιοφόρα, Καταμαράν, Παραδοσιακά MotorSailers

Σύντομες πληροφορίες ναυλώσεως:

Ναυλώσεις ιστιοπλοΐκών, καταμαράν και παραδοσιακών σκαφών (καίκια) από Αθήνα.  Ενοικίαση χωρίς μεσάζοντες, με ή χωρίς σκίπερ. Προσιτές τιμές.  Επιλογές ενοικιάσεως σκάφους εν συντομία:  (περισσότερα εδώ)

Παραδοσιακά σκάφη: Πολυτελή σκάφη με μόνιμο πλήρωμα, τουλάχιστον έναν καπετάνιο, hostess και μάγειρα.  Ιδιωτική κρουαζιέρα πολυτελείας σε παραδοσιακά MotorSailers.  Πλήρη διατροφή ή ημιδιατροφή στο σκάφος.  Ναύλωση 1-7 ημέρες.  Καμία απαίτηση. 

Ναύλωση με σκίπερ: Μπορείτε να ενοικιάσετε ένα ιστιοπλοϊκό με σκίπερ και να είστε ο δεύτερος κυβερνήτης. Είναι ο απλούστερος τρόπος για ξέγνοιαστες διακοπές με ιστιοπλοϊκό.  Δεν έχετε ευθύνες και δεν ασχολείστε με τις συνήθεις διαδικασίες και φροντίδες του σκάφους.  Προορισμός ταξιδιού της επιλογής σας.  Επιθυμητό:  Κάποια πρακτική εμπειρία με σκάφος, ή τίποτα.  Συνήθως δεν ζητήται χρηματική εγγύηση, δεν κάνετε check-in & check-out.    Ναυλοσύμφωνο Ατλαντίς 43

Ναύλωση χωρίς σκίπερ: Ναύλωση χωρίς σκίπερ: Θα είστε ο κυβερνήτης (σκίπερ) του σκάφους με τη βοήθεια του πληρώματός σας. Παραμένετε υπεύθυνος για ότι συμβεί στο σκάφος, μέσα σε λιμάνι ή στη θάλασσα μέχρι την επιστροφή του στη βάση.  Απαιτήσεις: 2 διπλώματα ιστιοπλοΐας ή 1 δίπλωμα και 1 υπογεγραμμένη δήλωση επί τόπου που βεβαιώνει ιστιοπλοική εμπειρία.  Ζητείται η χρηματική εγγύηση, κάνετε check-in και check out. Ναυλοσύμφωνο χωρίς σκίπερ  

Οργανωμένα ταξίδια - Ναύλωση με την καμπίνα ή κουκέτα, ημιδιατροφή στο σκάφος.  Είναι ο απλούστερος τρόπος για ξέγνοιαστες ιστιοπλοϊκές διακοπές χωρίς ευθύνες. Η καλύτερη επιλογή για μόνους, μόνες, ζευγάρια και μικρές παρέες. Μοιράζεστε το ίδιο σκάφος με άλλα άτομα με ίδια ενδιαφέροντα με εσάς.  Επιθυμητό:  Κάποια πρακτική εμπειρία με σκάφος, ή τίποτα.  Χωρίς χρηματική εγγύηση, χωρίς check-in, χωρίς check-out. 

2020 Περίοδοι ναυλώσεως:

D (πολύ χαμηλή) Οκτώβριος, Νοέβριος   C  (χαμηλή) Μάιος / Ιούνιος.    B  (μεσαία) Ιούλιος / Σεπτέμβριος.   A (υψηλή) Αύγουστος.  

Προτεινόμενα σκάφη απο Αθήνα με ή χωρίς σκίπερ.

 Τα καταμαράν έχουν υψηλότερες τιμές σε σύγκριση με τα ιστιοπλοϊκά.  Επιλογή ναυλου (pdf)Διαδικασία κράτησης (pdf).  Κλικ στις φωτογραφίες.
Yacht SUN-ODYSSEY 519    Yacht BAVARIA C-50
  
Yacht SUN-ODYSSEY 50DS    Yacht CYCLADES 50,5
  
Motor-Sailers    Yacht BAVARIA 49
  
Catamaran LAGOON 450    Catamaran LAGOON 440
  
Catamaran LAGOON 420    Catamaran LAGOON 450F
  
Yacht ATLANTIS 43    Yacht ALPHA 51
  
Yacht BAVARIA 50 cruiser    Yacht BAVARIA 36
  
Yacht OCEAN-STAR 51,2    Yacht DROMOR 48
 Back on Top