Ενοικιάσεις Σκαφών με Σκίπερ

     

• Χωρίς χρηματική εγγύηση • Χωρίς ευθύνες •

Για άτομα με ή χωρίς γνώσεις ιστιοπλοΐας, 

Είναι ο απλούστερος τρόπος για ξέγνιαστες διακοπές με ιστιοπλοϊκό. Δεν έχετε ευθύνες και δεν ασχολείστε με τις συνήθεις διαδικασίες ναύλωσης του σκάφους και την φροντίδα του. Προορισμός ταξιδιού επιλογής σας. Γνωρίστε μαζί μας το ταξίδι με πανιά  με ασφάλεια και ανακαλύψετε ένα νέο τρόπο διακοπών. 

Χωρίς χρηματική εγγύηση ή μειωμένη, χωρίς check-in & check-out.  Επί πλέον ο κυβερνήτης θα σας ταξιδέψει σε μέρη που δύσκολα θ’ανακαλύψετε μόνοι σας και σε μια δύσκολη στιγμή έχει τις γνώσεις και την εμπειρία να πράξει το καλλίτερο.  Είναι ο μόνος τρόπος να επισκεφτείτε 4-5 νησιά σε μια εβδομάδα με άνεση.

Είμαστε παλιοί ιστιοπλόοι, σας ταξιδεύουμε με πανιά,  και επιλέγουμε τις διαδρομές μας ανάλογα με τις τοπικές καιρικές συνθήκες για ένα ευχάριστο ταξίδι.  Θα έχετε αρκετό χρόνο για κολύμβηση και επίσκεψη στα νησιά.  Ο σκίπερ έχει την φροντίδα και την ευθύνη του σκάφους προσφέροντας την πείρα του για ασφαλή και ευχάριστη πλοήγηση, είναι η καλύτερη επιλογή για οικογένειες.  Τις περισσότερες φορές με σκίπερ πλοιοκτήτη δεν ζητείται η χρηματική εγγύηση ή είναι περιορισμένη.  Ένας σκίπερ κοστίζει ±150-190 € / ημέρα, μια hostess (± 100-130 € / ημέρα).  Ο σκίπερ δεν ασχολείται με την καθαριότητα του σκάφους, κάτι που θα κάνει μια hostess.  Δεν γίνεται check-in και check-out.

Απόφοιτοι Ιστιοπλοϊκών Σχολών: Αποκτείστε γρήγορα πρακτική εμπειρία με σιγουριά, πριν ναυλώσετε σκάφος μόνοι σας. Γνωρίστε την ιστιοπλοïα με δύσκολους καιρούς χωρίς ρίσκα με έμπειρο συνοδό δίπλα σας.  Συμμετέχετε σε όλες τις ναυτικές εργασίες.  Πιστοποιητικό Μιλίων.  Ο Βαρδής ειναι σκίπερ στο 'Ατλαντίς 43'.    Πως νοικιάζω σκάφος (pdf)    Τα Σκάφη μας   Ναυλοσύμφωνο Ατλαντίς 43 (pdf)

Ο σκίπερ ΔΗΜΗΤΡΗΣ   Ο σκίπερ ΒΑΡΔΗΣ   Ο σκίπερ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ   Ο σκίπερ ΜΠΑΜΠΗΣ 
Αυθεντικές φωτογραφίες / Κάντε κλίκ

2020 Περίοδοι ναυλώσεως:

D (πολύ χαμηλή) Οκτώβριος, Νοέβριος   C  (χαμηλή) Μάιος / Ιούνιος.    B  (μεσαία) Ιούλιος / Σεπτέμβριος.   A (υψηλή) Αύγουστος.  
  • Μια γενική εικόνα κόστους ενοικίασης ιστιοπλοϊκού ανάλογα με το μέγεθος, την περίοδο και τον αριθμό ατόμων: ±50-65€ η μέρα (με σκίπερ, ΦΠΑ, εκτός καύσιμα, λιμενικά, έξτρα).  Συνήθως με σκίπερ πλοιοκτήτη η χρηματική εγγύηση δεν ζητήται ή ειναι μειωμένη.  Περισσότερα εδώ.

Στάνταρ εξοπλισμός σκαφών

V.H.F. / G.P.S. / EPIRB / Βυθόμετρο / Ανεμοδείχτης / Πιλότος / Plotter / Εξωλέμβια / Ηλεκτρονικά / Stereo / Bimini / Spray hood.

 Ιστιοπλοϊκά πάντοτε με σκίπερ:

Ιστιοπλοϊκό ATLANTIS 43 κατοψη   Ιστιοπλοϊκό ALPHA 51 κάτοψη  
Ιστιοπλοϊκό TRITON 48 κάτοψη   Ιστιοπλοϊκό SUN-ODYSSEY 50DS κάτοψη 

Θα βρείτε στο σκάφος:

Κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια, πετσέτες προσώπου, κουζίνα Γκαζιού, βαρκάκι, εξωλέμβια. 

Φέρετε μαζί σας:

Δίπλωμα ιστιοπλοίας (αν υπάρχει), ελαφριά νιτσεράδα ή ελαφρύ αδιάβροχο, μαλακά παπούτσια σκάφους, γυαλιά ηλίου, καπέλο, φορτιστή τηλεφώνου, όλα σε μαλακό σάκο, ΟΧΙ σκληρή βαλίτσα.    Αρχή Σελίδας