Ενοικίαση Παραδοσιακού Σκάφους

     

Ενοικίαση σκάφους με Καπετάνιο και Πλήρωμα

Ενδιαφέρεστε να ενοικιάσετε ένα παραδοσιακό σκάφος (τύπου Καΐκι) στην Αθήνα με πλήρωμα που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας εν πλώ?  Φανταστείτε μια σύντομη διαμονή σε κλασσικό παραδοσιακό σκάφος με ανέσεις και με πολύ καλές υπηρεσίες.

Επισκέπτες της Αθήνας που επιθυμούν ένα πολυτελές ταξίδι και για όλους εσάς που επιθυμείτε να γιορτάσετε με διαφορετικό τρόπο ένα σημαντικό γεγονός ή μια επέτειο, οι κρουαζιέρες μας με παραδοσιακά σκάφη, (με καπετάνιο και μόνιμο πλήρωμα) αποτελούν την τέλεια λύση!  Επιλέξτε ανάμεσα σε μια ημερήσια κρουαζιέρα στο κοντινό νησί της Αίγινας ή ένα ταξίδι κατά μήκος της Αθηναϊκής Ριβιέρας προς Σούνιο, ή περισσότερες ημέρες στα κοντινά νησιά !

Όλα τα προτεινόμενα σκάφη είναι πλήρως εξοπλισμένα, καθαρά και με τα καλύτερα πληρώματα! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά τις εξειδικευμένες εκδρομές μας, ενημερώστε μας τις ημερομηνίες σας και τις επιθυμίες σας. Θα χαρούμε να οργανώσουμε μαζί αυτή την σημαντική σας εκδήλωση ή κρουαζιέρα.

Συγνώμη, προσωρινά αυτή η σελίδα βρίσκεται υπό ενημέρωση. Το συντομότερο δυνατόν θα επιστρέψουμε ξανά! Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. Επικοινωνία

Σελίδα σε ανανέωση  Motorsailer 
Αρχή Σελίδας