Διακοπές - Ταξίδια με Ιστιοπλοϊκό Σκάφος

     

Με ή χωρίς Σκίπερ / Οργανωμένα / 1-3ήμερα / Μπάτσελορ

Ιστιοπλοϊκά - Καταμαράν - Παραδοσιακά MotorSailers

'SUNSAILING' YACHTING IN GREECE.  Ναυτιλιακή Εταιρεία σκαφών αναψυχής με εξειδίκεύση στο Yachting και στις Διακοπές - Ταξίδια με: Ιστιοφόρα, Καταμαράν και Παραδοσιακά σκάφη σε λογικές τιμές.  Με 30+ χρόνια στις ελληνικές θάλασσες και πολύχρονες συνεργασίες με ιστιοπλοϊκούς ομίλους, έχουμε την γνώση και την εμπειρία να σας προσφέρουμε ξέγνοιαστες ιστιοπλοϊκές διακοπές και ταξίδια με σκάφος.  Από Μάιο έως Νοέμβριο.  Ανακαλύψτε μαζί μας τα ελληνικά νησιά με διαφορετικό τρόπο! 

Ενοικιάσεις σκαφών απο Αθήνα - Μαρίνα ΑΛΙΜΟΥ

Είμαστε επαγγελματίες ιστιοπλόοι, διαχειριζόμαστε τα σκάφη μας και ταξιδεύουμε μαζί σας.  Επωφεληθείτε από την εμπειρία μας και απολαύστε διακοπές και ταξίδια με ιστιοπλοϊκά και παραδοσιακά σκάφη με απλό και ασφαλή τρόπο.  Θα σας ταξιδέψουμε σε πανέμορφα μέρη, άγνωστα για τους πολλούς.  Οργάνωση και διαχείρηση από τον έμπειρο ιστιοπλόο μας Βαρδή Γεωργακάκη.

'Κορονοιός COVID-19' και Ενοικίαση Σκάφους

Γενική εκτίμηση κόστους ενοικίασης ιστιοπλοϊκού

  • Μια γενική εκτίμηση κόστους ενοικίασης ιστιοπλοϊκού ανάλογα με το μέγεθος του, την περίοδο ενοικίασης, και τον αριθμό ατόμων (7-9), υπολογίστε περίπου: ±55-65€ η μέρα το άτομο (με σκίπερ, με καθαρισμό, με ΦΠΑ 12%, εκτός μόνο τα καύσιμα +λιμενικά).  Με σκίπερ/πλοιοκτήτη, η χρηματική εγγύηση συνήθως ειναι μειωμένη ή δεν ζητείται. Τα ημερήσια ταξίδια εχουν 24% ΦΠΑ. Τα καταμαράν έχουν σημαντικά υψηλότερο κόστος ενοικίασης απο τα ιστιοπλοϊκά.
  • Το κόστος ενοικίασης ιστιοπλοϊκού υπολογίζεται με την ημέρα ή με την εβδομάδα και ειναι σταθερό ασχέτως αριθμού επιβαινόντων (3 ή 8 άτομα το κόστος ειναι ίδιο). Ενα άτομο απο τους επιβαίνοντες υπογράφει εκ μέρους όλων το ναυλοσύμφωνο και δίνεται μια μόνο απόδειξη στο όνομά του για το ποσό ενοικίασης του σκάφους.  Πως θα νοικιάσω,  Ναυλοσύμφωνο χωρίς σκίπερ,   Ναυλοσύμφωνο 'Atlantis 43'.
MotorSailers Charter  Skippered Charter  Our Yacht charter fleet  Bareboat yacht charter
 Κλικ στις φωτογραφίες

2020 - Οι τροποποιημένες μας περίοδοι ναυλώσεως:

C: Μάιος & Ιούνιος.  -   B: Ιούλιος   -   A: Αύγουστος   -   B: Σεπτέμβριος   -  D: Οκτώβριος.
σκίπερ Βαρδής   ATLANTIS 43 sailing   Παιδιά στο σκάφος   Βασικός Οδηγός Ιστιοπλοΐας
Κλίκ στην πυξίδα για τον 'Βασικό Οδηγό Ιστιοπλοΐας'
Αρχή Σελίδας