Δορυφορικός Χάρτης Ελλάδος +Νήσων

     

Η Ελλάδα απο δορυφόρο:

Grèce-S satellite  Grèce-E satellite  Grèce-N satellite

Δορυφορικοί χάρτες Ελλάδος και όλων των Νήσων

Ελλάδα δορυφορικός χάρτης Google

ΕΛΛΑΔΑ η χώρα του κλασσικού πολιτισμού, έχει την μεγαλύτερη ακτογραμμή, την μεγαλύτερη ηλιοφάνια και τα περισσότερα νησιά στην Ευρώπη.  Είναι το ιστορικό σταυροδρόμι 3 ηπείρων στην ΝΑ περιοχή (Ευρώπη, Ασία, Αφρική) και αποτελεί ειδυλλιακό χώρο για ταξίδια και διακοπές με σκάφος.  Ο πληθυσμός είναι περίπου 11.000.000, και είναι κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Κοινότητας από το 1981. Τοπική ώρα GMT +2 ώρες.

Το ελληνικό αρχιπέλαγος περιλαμβάνει: ± 3.000 νησιά και νησίδες, ± 12.900 km ακτής με συνολικό εθνικό μήκος ±19.900 km και συνολικής επιφάνειας ±131.950 km².  Από αυτά μόνο 227 νησιά κατοικούνται.   Ιδανικές συνθήκες για διακοπές με σκάφος!!

 Γνωρίστε τα Ελληνικά νησιά με διαφορετικό τρόπο. Απολαύστε μια κρουαζιέρα με ιστιοπλοΐκό και διανυκτερεύσετε σε 4-5 νησιά σε μια εβδομάδα.  Ιστιοπλοϊκά ταξίδια από Αθήνα προς ΚΥΚΛΑΔΕΣ και ΣΑΡΩΝΙΚΟ: 55-60€ άτομο/η μέρα με σκίπερ.  Atlantis 43  Οργανωμένα

Δορυφορικοί χάρτες Google (full screen):

Αυτός είναι "Γνήσιος χάρτης Google' με πολύ μεγάλο παράθυρο (full screen). Επιλέξτε 'Satellite' ή 'Map view.Εάν επιλέξετε 'view larger map'  εγκαταλείπετε την ιστοσελίδα μας.