Δωδεκάνησα Δορυφορικός Χάρτης

     

Η Ελλάδα απο δορυφόρο:

Grèce-S satellite  Grèce-E satellite  Grèce-N satellite

Δορυφορικοί χάρτες Ελλάδος και όλων των Νήσων

Τα 'Δώδεκα Νησιά' ενα Νησιωτικό σύμπλεγμα στο ΝοτιοΑνατολικό Αιγαίο

Τα Δωδεκάνησα είναι ένα σύνολο 15 μεγαλύτερων και 150 μικρότερων ελληνικών νησιών και βραχονησίδων στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, πλησίον των ακτών της Μικράς Ασίας (Τουρκία), από τα οποία τα 26 κατοικούνται.  Η πιο ιστορικά σημαντική και γνωστή είναι η Ρόδος, η οποία ήταν το κυρίαρχο νησί της περιοχής από την Αρχαιότητα, και η Κω, Πάτμος, επίσης σημαντικά ιστορικά.

Τα σπουδαιότερα ειναι:

Ρόδος, Κω, Αγαθονήσι, Αστυπάλαια, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κάσος, Λειψοί, Λέρος, Νίσυρος, Σύμη, Τήλος, Πάτμος και Καστελόριζο.  Μικρότερα νησιά της αλυσίδας είναι: Αλική, Αρκοί, Χάλκη, Φαρμακονήσι, Εγιάλη, Κινάρο, Λέβηθα, Μαραθονήσι, Ψέριμο, Στρογγυλή, Σύρνα και Τέλενδο.

 Γνωρίστε τα Ελληνικά νησιά με διαφορετικό τρόπο. Απολαύστε μια κρουαζιέρα με ιστιοπλοΐκό και διανυκτερεύσετε σε 4-5 νησιά σε μια εβδομάδα.  Ιστιοπλοϊκά ταξίδια από Αθήνα προς ΚΥΚΛΑΔΕΣ και ΣΑΡΩΝΙΚΟ: 55-60€ άτομο/η μέρα με σκίπερ.  Atlantis 43  Οργανωμένα

Δορυφορικοί χάρτες Google (full screen):

Αυτός είναι "Γνήσιος χάρτης Google' με πολύ μεγάλο παράθυρο (full screen). Επιλέξτε 'Satellite' ή 'Map view.Εάν επιλέξετε 'view larger map'  εγκαταλείπετε την ιστοσελίδα μας.