Δορυφορικός Χάρτης Google Map

     

Η Ελλάδα απο δορυφόρο (κλικ):

Grèce-S satellite  Grèce-E satellite  Grèce-N satellite

Δορυφορικοί χάρτες Ελλάδος και όλων των Νήσων

Χάρτης Google Αττικής και Αθήνας (full screen)

Το ελληνικό αρχιπέλαγος περιλαμβάνει ±12.900 km ακτογραμμής σε συνολικό εθνικό μήκος ±19.900 km.  Τοπική ώρα GMT +2 ώρες.  Επισκεφθείτε με διαφορετικό τρόπο ταξιδεύοντας μαζί μας στο Αιγαίο γνωστά και άγνωστα νησιά, που δύσκολα θα γνωρίσετε μόνοι σας.

Για πολλούς είναι ένα όνειρο να ταξιδέψουν με ιστιοφόρο τις Ελληνικές θάλασσες.  Με ±3.000 νησιά και νησίδες, (μόνο 227 κατοικούνται),  πεντακάθαρα νερά,  γαλάζιο ουρανό,  αρχαιολογικά μνημεία,  παραδοσιακά & κοσμοπολίτικα λιμάνια,..... η Ελλάδα μας είναι ένας πραγματικός παράδεισος για ιστιοπλοϊκές διακοπές και ταξίδια! 

 Γνωρίστε τα Ελληνικά νησιά με διαφορετικό τρόπο. Απολαύστε μια κρουαζιέρα με ιστιοπλοΐκό και διανυκτερεύσετε σε 4-5 νησιά σε μια εβδομάδα.  Ιστιοπλοϊκά ταξίδια από Αθήνα προς ΚΥΚΛΑΔΕΣ και ΣΑΡΩΝΙΚΟ: 55-60€ άτομο/η μέρα με σκίπερ.  Atlantis 43  Οργανωμένα

Δορυφορικοί χάρτες Google (full screen):

Αυτός είναι "Γνήσιος χάρτης Google' με πολύ μεγάλο παράθυρο (full screen). Επιλέξτε 'Satellite' ή 'Map view.Εάν επιλέξετε 'view larger map'  εγκαταλείπετε την ιστοσελίδα μας.